SHAMPOO FRA MUNDO
 
BACURI BALSEM

BACURI BALSEM

Balsemen betekent in feite conserveren. Het werd al toegepast in het oude Egypte bij mummificatie. Lang verleden tijd, maar ook hedendaags is het een ultieme wens, om zo lang mogelijk onze jeugdige schoonheid te behouden. Dit gaat voor een groot deel het beste, als we zo goed mogelijk voor ons zelf zorgen met natuurlijke onbewerkte middelen. Maar hoe? Wat heeft de natuur zo al te bieden? En wat kunnen we leren van andere natuurgetrouwer volkeren? Tenminste hun oorspronkelijke schoonheids rituelen met hun gros aan natuurlijke bronnen.
Bacuri is zo’n authentieke vrucht uit de Amazone van Brazilië, welke o.a een heleboel methionine bevat. Een essentieel aminozuur voor gezond haar, huid en nagels. Deze royaal gesorteerde vrucht is verder rijk aan fosfor, ijzer en vitamine C. Het bevat tevens een aanzienlijke hoeveelheid threnonine, welke een grote rol speelt bij de aanmaak van collageen, elastine en ons spierweefsel. (En als we onze inwendige mens daarbij op zijn tijd een ouderwets bereid soepje getrokken van schenkel gunnen, snijdt het mes maar liefst aan 2 kanten).
Onze vers bereide en handgemaakte bacuri balsem helpt jou uitwendig alvast op weg met een prachtige gehydrateerde en gezonde huid. Deze bodylotion is een Rolls-Royce onder de huidverzorging én dat zul je merken, want we streven naar onvervalste perfectie in alles wat we doen!

Shop

 

 Back
Posted: 30-09-2021 22:32:35

Reply

No comments have been posted yet

Response form